Še zadnja novica…

  • Zadetkov: 1012

Projekt Regijski center za dostojno delo Ljubljana - RCDDL se je s 30. 09. 2022 po petih letih delovanja zaključil, a vsi vključeni bomo še naprej spodbujali uveljavitev koncepta dostojnega dela za vse ciljne skupine, saj verjamemo, da mora DOSTOJNO DELO POSTATI TEMELJ NAŠE DRUŽBE!

V okviru regijskega stičišča Ljubljana (RCDDL) so se izvajala osebna, telefonska in elektronska svetovanja, delavnice in izobraževanja. Deležniki na trgu dela (delodajalci, delavci, mladi, brezposelni in iskalci zaposlitve) so lahko koristili anonimiziran spletni klepet, e-svetovanje in izobraževanja v živo in v obliki webinarjev. Koncept dostojnega dela so skozi celotno obdobje medsebojnega sodelovanja krepili ambasadorji dostojnega dela, deljenje dobrih praks ter aktivnosti za povečanje ozaveščanja in informiranja vseh ciljnih skupin. 
V petletnem obdobju izvajanja projektnih aktivnosti je bilo izvedenih 61 izobraževalnih delavnic, 20 mreženjskih dogodkov, več kot 22.000 svetovanj o različnih tematikah – delovno razmerje, delovni čas, prejemki iz delovnih razmerij, bolniške odsotnosti, davki in prispevki, interventni ukrepi za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19, upokojevanje, komunikacija na delovnem mestu, varnost in zdravje, mediacija, načrtovanje kariere, študentsko delo, atipične oblike dela, delo tujcev in še mnoge druge. 

Na spletni strani pod zavihkom knjižnica lahko najdete različna gradiva, ki so nastala v okviru projekta. Ob zaključku projekta so bila pripravljena tudi priporočila oblikovalcem politik, ki jih v skrajšani obliki lahko preberete tukaj -->PDF Priporočila oblikovalcem politik<--. Za vse dodatne informacije o projektu pa nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. 


Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.


Logo EKP socialni sklad SLO    logo mddsz center